Home People Elle: Η Mυρτώ Nικολοπούλου μάς ξεναγεί στο site God Saves the Queen

Elle: Η Mυρτώ Nικολοπούλου μάς ξεναγεί στο site God Saves the Queen

by gstq team

Αναδημοσίευση από το περιοδικό Elle.
Η editor in chief του ολοκαίνουριου godsavesthequeen.com γράφει σε αυτό γοητευτικές ιστορίες μόδας, ομορφιάς και μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά μιας σύγχρονης βασίλισσας…

To GSTQ δεν είναι ένα ακόμη fashion portal. Είναι ένας άλλος τρόπος σκέψης, γραφής, ματιάς, αναπνοής. Είναι όλα όσα με συναρπάζουν. Ένα μοναδικό ταξίδι στο στυλ με άγνωστο προορισμό.

Στα κείμενα αποτυπώνεται αυτό που σκέφτομαι. Το μυστικό που δεν εμπιστεύομαι. Σε κάθε τεύχος δημιουργώ ένα όνειρο και το προσαρμόζω στην πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες μεταφέρουν σπάνια ευαισθησία και αφηγούνται μια ιστορία.

Οι άνθρωποι ακούν καλύτερα με τα μάτια. Γι’ αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν στο GSTQ τα βίντεο.

Δέκα λέξεις για να περιγράψω την έμπνευση πίσω από το site: Θεός, τέχνη, δημιουργία, συναίσθημα, στυλ, βασίλισσα, ταξίδι, δύναμη, όνειρο, θάλασσα.

Είναι όμως φτιαγμένο από νερό. Αγαπημένο μου στοιχείο. Αισθάνομαι καλά σε αυτό. Υπάρχει τόση ομορφιά στο βυθό.

Γεννήθηκε από την ανάγκη να παραμείνω αισιόδοξη και να δηλώσω παρούσα στη ζωή και σε αυτά που πιστεύω. Είχα την ατυχία να αξιολογηθώ από μετριότητες. Να έχω ιδέες και να τις «δανείζονται», να μιλάω και να μην ακούγομαι. Όταν δουλεύεις με αφοσίωση, όλα πάνε καλά, πίστευα. Λάθος…

«Τα ναυάγια κάνουν τις πυξίδες» μου είχε πει ο φίλος μου ο Μάρκος….Είχε δίκιο. Εκεί αναμετρήθηκα με τη Μυρτώ. Μάζεψα δύναμη, έγραψα κείμενα και ιδέες και γέννησα το GSTQ.                        Την πυξίδα μου.

Μετά ήρθε η παρέα μου, μια ομάδα συναρπαστικών ανθρώπων με όραμα και πάθος για κάθε μορφή τέχνης. Σημαντικοί συνεργάτες, με απίστευτη θέληση, σπουδαία ματιά και αγάπη γι’ αυτό που κάνει ο καθένας ξεχωριστά.

Όποιος κάνει κλικ στο GSTQ θα ήθελα να ψάξει με ευαισθησία κάτω από τις λέξεις, πίσω από τις φωτογραφίες, να κάνει το πιο όμορφο ταξίδι μέσα από τα βίντεο και να δώσει το δικό του ορισμό. Να βρει το δικό του θεό και τη δική του βασίλισσα.

Γράφω για να διατηρώ την επαφή μου με μένα. Για να οικειοποιούμαι την αιωνιότητα.

Μια σύγχρονη queen υπηρετεί το μυστήριο και έχει ανεξάντλητη υπομονή. Της αρέσει να ζει στα άκρα, με τάξη. Ανήσυχο πνεύμα. Ανατρεπτική, όχι για να προκαλέσει, αλλά για να αφυπνίσει. Ενδιαφέρεται για κάθε μορφή τέχνης. Γοητεύεται από συναρπαστικές συζητήσεις. Βρίσκεται σε διαρκή πνευματική αναζήτηση. Η κάθε της μέρα είναι ένα μυστηριώδες ταξίδι στο φως και τη δημιουργία. Και κάθε βράδυ επιστρέφει στο βασιλιά της.

Το στέμμα μου διαθέτει πετράδια τιρκουάζ και μαύρα διαμάντια. Είναι μασίφ, βαρύ και έχει τη μαγική ιδιότητα να με προστατεύει.

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου. Οι αναμετρήσεις μας δεν είναι εύκολες. Στάζουν αίμα.

Ο μεγαλύτερος μύθος που κρύβεται πίσω από τη μόδα και την ομορφιά είναι το «ακολουθώ τη μόδα». Η λέξη «ακολουθώ» με ενοχλεί. Δεν είμαι οπαδός. Δεν υπήρξα ποτέ. Δεν εθίζομαι, ούτε επηρεάζομαι. Στο GSTQ μιλάμε μόνο για στυλ, για ποιότητα ζωής.

Εκτός από μόδα και ομορφιά, στη στήλη του style θα βρείτε: τη δική μου προσέγγιση στον αντρικό κόσμο. Ταξίδια. Τα καλύτερα μυστικά της πόλης. Ιδιαίτερες προτάσεις για το σπίτι. Μουσική, φωτογραφία, κινηματογράφο, θέατρο.

Το μότο μου: Ο ρόλος μου δεν είναι να κυβερνώ, αλλά να υπηρετώ.

 

Φωτογράφιση: Νίκος Κουστένης/10ΑΜ

Πηγή: Elle Απριλίου

You may also like