Η νέα θηλυκότητα αποτυπώνεται υπέροχα μέσα από το total white look. Ένα από τα ηχυρότερα μηνύματα των οίκων και φέτος ήταν η αισιοδοξία. Το λευκό είναι πάντα μια σωστή επιλογή.

H ανεπιτήδευτη κομψότητα προβάλλει μέσα από χαλαρές σιλουέτες και ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές γραμμές. Λεπτά υφάσματα και άνετες φόρμες κυριαρχούν στα all day σύνολα.

Υποδεχόμαστε την νέα εποχή με “λαμπερή” διάθεση και ονειρευόμαστε τις πιο glam εμφανίσεις. Οι μεταλλικές λάμψεις αποτελούν την πιο εκτυφλωτική πρόταση κάτω από τον ήλιο και πάνω στο φεγγάρι και μας προκαλούν να τις υιοθετήσουμε άμεσα. Αντλήστε την απαραίτητη αισιοδοξία και πυροδοτείστε τα συναισθήματα σας. Τολμήστε με διαφορετική ενέργεια την συναρπαστική έννοια του στυλ. Εντυπωσιάστε τους άλλους μα πάνω απ’ όλα εντυπωσιάστε τον εαυτό σας!

The Secret: Yves Saint Laurent, Touche Eclat. O κορυφαίος οίκος γιορτάζει τα 25α γενέθλια του εμβληματικού Highlighter Touche Eclat. Η χρυσή συσκευασία γεμίζει με αστέρια σε μια Star Edition που συνεχίζει να χαρίζει φως με μια μόνο κίνηση!