Home BeautyBeauty “Noir Et Blanc de Chanel” η φύση μεταμορφώνεται!

“Noir Et Blanc de Chanel” η φύση μεταμορφώνεται!

by GSTQ

“Noir Et Blanc”κομψά, διαχρονικά και iconic όπως αποδόθηκαν από την Gabrielle Chanel και αποτελούν μέχρι και σήμερα την αέναη υπογραφή του οίκου.Για τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019, μαύρο και άσπρο, τα συμβολικά (μη) χρώματα της Chanel,ερμηνεύονται από την Lucia Pica, τη Global Creative Makeup and Color Designer του οίκου.

Από το επίσημο και αφηρημένο στο μεταξωτό και αισθησιακό, η Lucia Pica εμπνέεται τη νέα της προσέγγιση σε αυτά τα ισχυρά χρώματα του οίκου Chanel, με μια εκτίμηση στο “απόλυτο” που εκπροσωπούν.Σε αρμονία με τη νεωτεριστική αρχιτεκτονική και την κουλτούρα του Παρισιού, το μαύρο και το άσπρο της Chanel μπορεί να θεωρηθεί ως αντανάκλαση της ζωής της, τον έβενο και το ελεφαντόδοντο των εσωτερικών χώρων των Art Deco, οι οριζόντιες γραφικές γραμμές του νεωτερισμού, οι τυποποιημένες φωτογραφικές και κινηματογραφικές εικόνες που πολλαπλασιάστηκαν, ακόμη και εκείνες οι φωτογραφίες της ίδιας της Mademoiselle…

Πρόσωπο:Μετασχηματισμένο σε μορφή gel, τόσο μεταξωτό όσο και αφρώδες, το φως εγκλωβίζεται και αντανακλάται από τη γυναίκα που φοράει το Le Gel Pailleté. Μια πλούσια φόρμουλα που εμπλουτίζει και τονίζει,το πρόσωπο και το ντεκολτέ μεταμορφώνοντας την καθημερινότητά της.

Μάτια:Το άσπρο και το μαύρο αποδίδονται στην πιο κυριολεκτική μορφή τους στη σειρά Stylo Yeux Waterproof. Το αδιάβροχο μολύβι ματιών Blanc Graphique έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το κλασσικό Ebene, ένα λαμπερό και αναζωογονητικό άσπρο stylo ματιών αντίθετα στο βαθύ μαύρο.

Η παλέτα σκιών ματιών Les 4 Ombres. Σε αυτή την κολεξιόν η παλέτα Noir Suprême, με τα πλούσια καφέ των πρώτων ασπρόμαυρων φωτογραφιώ να αποδίδονται βελούδινα, ζεστά και αποπλανητικά. Η παλέτα Modern Glamour κρύβει μέσα τις τόνους αντίθετους και λαμπερούς, όμοιους με αυτούς των θρυλικών silver print, όπου το ψυχρό λευκό και το γκρίζο σατέν αντιπαραβάλλονται με έντονο μαύρο ματ.

Το Ombre Première Top Coat διαθέτει πλούσια αλλά λεπτή λάμψη, ένα λαμπερό εξωτερικό στρώμα που θα χτιστεί πάνω σε πιο οικείες, αντίθετες υφές και χρώματα. Εδώ, το Pénombre είναι ένα φωτεινό μαύρο με αντανακλάσεις χρυσού, ενώ το Carte Blanche, το αντίθετο δίδυμο του, λευκό με ασημένια λάμψη.

Χείλη:Στην κολεξιόν “Noir Et Blanc de Chanel” η φύση μεταμορφώνεται, ιδιαίτερα στα χρώματα των χειλιών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας το χρώμα αποδεικνύεται τόσο επιβλητικό, υπερφυσικά φυσικό,σε ένα εσωτερικό κόσμο αποχρώσεων το χρώμα παρατηρείται εκ νέου.

Το Rouge Coco Gloss Laque Noire είναι ένα βαθύ μαύρο κεράσι που απλώνεται στα χείλη με υψηλή και πλούσια λάμψη. Το Rouge Coco Gloss Crystal Clear είναι το αντίστοιχο του, ένα διάφανο top coat με διακριτική λάμψη και ένα διακριτικό υπαινιγμό.

Αντίθετα, το Rouge Allure Liquid Powder είναι φυσικά εξημερωμένο, ήπιο, θολό και ματ. Το Rouge Allure Liquid Powder Bois de Nuit, είναι ένα ελαφρύ, ζεστό τριανταφυλλί και το Rouge Allure Liquid Powder Timeless είναι ένα διαχρονικό ελαφρύ καραμελένιο μπεζ.

Το Rouge Allure Velvet Extrême δίνει την εντύπωση ενός κήπου το βράδυ με το Rose Nocturne, σαν ένα βαθύ ματ τριαντάφυλλο. Ενώ το Rouge Allure Velvet Extrême Rouge Obscur είναι ένα βαθύ, πλούσιο μπορντό, που κηλιδώνει τα χείλη σαν ένα καλό κρασί.

Νύχια:Το Le Vernis Pure Black είναι πολυτελές, αποδεικνύοντας ότι είναι το νέο “classic” για τα νύχια.Το Le Vernis Pure White είναι εκπληκτικό και ελκυστικό, σχεδόν επιθετικά αθώο. Η αδιαφάνεια και η καθαρότητα του, μαζί με το αφαιρετικό του πνεύμα εκπέμπει την αίσθηση ενός Chanel classic από το μέλλον.

 

 

You may also like