Το καλοκαίρι κάνει εντυπωσιακή είσοδο με τις καυτές θερμοκρασίες να σας προτρέπουν να επιχειρήσετε τις πρώτες εμφανίσεις μέσα και έξω από το νερό! Εποχή κατάλληλη για νέους μακρινούς προορισμούς. Δίνοντας έμφαση στον luxury τρόπο ζωής και στην προσεγμένη εμφάνιση σας, το ιδανικό ρολόϊ μπορεί να ανατρέψει την ήδη ανήσυχη διάθεση σας και να δώσει ένα ακόμα twist πολυτέλειας στον χρόνο σας!

It’s time for Rolex. Εξαιρετικά πολύτιμο όσο και ο χρόνος. Συνδυάζει το πάθος για τελειότητα, την εξαιρετική κομψότητα και την κατασκευή από υψηλής ποιότητας υλικά. Το πιο αντιπροσωπευτικό αξεσουάρ του άντρα, δεν καταλαβαίνει από αντίξοες συνθήκες. Η εξωτική απόδραση θα είναι όλο εκπλήξεις και περιπέτειες!

Ιστορικά ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αυτός που σημάδεψε έτσι ώστε τα ρολόγια χειρός να γίνουν σύμβολο αντρικής μόδας. Στους στρατιώτες δόθηκαν ρολόγια στρατιωτικού τύπου ή φορούσαν τα δικά τους ρολόγια τσέπης τα οποία τροποποίησαν και προσάρμοσαν στον καρπό τους και έτσι είχαν την δυνατότητα να απελευθερώσουν και τα δυο τους χέρια για τον εξοπλισμό της μάχης. Οι πιλότοι φορούσαν το ρολόι στο αριστερό καρπό για να βλέπουν τον χρόνο ενώ πετούσαν, επιτρέποντάς τη χρήση του δεξιού τους χεριού για τα χειριστήρια και τον πίνακα ελέγχου του αεροσκάφους.