Μία από τις σημαντικότερες τάσεις της σεζόν αφορά όχι απλά σε ένα χρώμα, αλλά σε ασυνήθιστους συνδυασμούς χρωμάτων …και υλικών!Η νέα ισχυρή τάση θα γκρεμίσει κάθε στερεότυπο σχετικά με τα χρώματα στο μέλλον. Φωτεινό, εξαιρετικά θηλυκό και σαγηνευτικό, το κόκκινο είναι ένα εκπληκτικό χρώμα, κατάλληλο για οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Δεν είναι όμως η μόνη απόχρωση που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Φέτος, θα φορεθεί σε όλες τις αποχρώσεις του κρασιού…από το βαθύ κόκκινο, γλυκό ροζέ, έως κίτρινο και πορτοκαλί.

Η απόχρωση russet orange με γήϊνη βάση κάνει πάλι την εμφάνισή της και μας γεμίζει ενέργεια και ζωτικότητα. Αποτέλεσε ένα αναπάντεχο χρώμα για τη σεζόν, που όμως χρησιμοποιήθηκε με εκπληκτικό τρόπο από τους σχεδιαστές.

Girly και θηλυκό που επίσης έκανε αισθητή την παρουσία του στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και όχι μόνο είναι το έντονο ροζ. Αν και γενικότερα το έντονο τονικά αυτό χρώμα δεν συνηθίζεται για την εποχή, οι σχεδιαστές το αγκάλιασαν θερμά και το εισήγαγαν στα κορυφαία χρώματα . Από το τολμηρό ροζ – φούξια, στο πιο απαλό μοβ – ροζ , δίνει μια πειραματική προσέγγιση στην παλέτα της μόδας. Σε συνολική εμφάνιση ή με συνδυασμούς άλλων χρωμάτων, αυτός ο τόνος είναι πολύ ισχυρός και επιτρέπει τη δημιουργία outfits μεγάλης επίδρασης.

If the Color Fits Wear it!