Με φόντο το φωτισμένο πύργο του Αϊφελ τα μοντέλα περπάτησαν πάνω σε μια υδάτινη πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του Anthony Vaccarello για τον οίκο Saint Laurent. Την σκοτεινή σκηνή φώτισαν πανύψηλοι φωτισμένοι, λευκοί φοίνικες, ενώ τα μοντέλα περπάτησαν κυριολεκτικά πάνω στο νερό φορώντας τα κομμάτια της νέας συλλογής Spring/Summer 2019.

Ο Anthony Vaccarello, νυν καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, χρησιμοποίησε τους κλασσικούς κώδικες που χαρακτηρίζουν τον Saint Laurent και παρουσίασε ίσως την καλύτερη συλλογή που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα για τον γαλλικό οίκο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έμπνευση του ήταν η μούσα του Yves Saint Laurent, η Paloma Picasso, γι αυτό και αναφορές από τη δεκαετία του 60 και του 70 όπως bow shirts, ruffle λεπτομέρειες και βελούδινα σακάκια είναι διακριτές στην νέα κολεξιόν. Φυσικά η συλλογή δεν παύει να έχει την rock αισθητική που τον χαρακτηρίζει, όπως σέξυ μικρά μαύρα φορέματα, bodysuits, ανδρόγυνα άλλα πολύ θηλυκά tuxedo σε σκούρες αποχρώσεις με τα μοντέλα να περπατούν φορώντας τακούνια πάνω στον “υδάτινο” διάδρομο με το τρεχούμενο νερό.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε μετά το ηλιοβασίλεμα, με τον διάδρομο να φωτίζεται από λευκούς ηλεκτρικούς φοίνικες και με το runway να κλέβει πραγματικά την παράσταση.