Δημιούργησα τη House 99 για να προσφέρω στους ανθρώπους έμπνευση, καθώς και κατάλληλα προϊόντα για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να αισθανθούν απόλυτα άνετα με αυτό.” Eμπνευσμένη από την κληρονομιά των ειδικών των Βρετανικών barber shop αλλά και από τα αγαπημένα προϊόντα του Beckham, η αρρενωπή και stylish σειρά House 99 περιλαμβάνει 21 προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών, σώματος και ξυρίσματος όπως η ελαφριά ενυδατική προσώπου Greater Look Face Moisturizer,η κρέμα σώματος για τατουάζ Bold Statement Tattoo Body Moisturiserμέχρι και ένα λάδι για τα γένια Softer Touch Beard Oil.

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος και υπερήφανος για τη House 99. Πραγματοποιήσαμε πολλή έρευνα, για να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που σας βοηθούν να επιτύχετε το look που θέλετε. Αφιερώσαμε μήνες δοκιμάζοντας συνθέσεις στα εργαστήρια και σε συνεργασία με κουρείς, επιλέγοντας τα ιδανικά συστατικά, τελειοποιώντας το λογότυπο, τη συσκευασία, ακόμα και τα ονόματα των προϊόντων της μάρκας

Ο ίδιος επέλεξε την κινόα και την σπιρουλίνα γνωστά φυσικά συστατικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες – ως πρωταγωνιστές της σύνθεσης των προϊόντων House 99.