Πόσο συχνά λούζουμε τα μαλλιά μας; Ζεστό ή κρύο νερό; Μάσκα μαλλιών;

Αποκτήστε λαμπερά, πλούσια και υγιή μαλλιά ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές…

  1. Wild Hair? Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται επιπλέον φροντίδα αλλά και προστασία από τον ήλιο. Δώστε τους την ασπίδα προστασίας και θρέψης που χρειάζονται με το Mythic Oil Radiance, ενώ για λάμψη λίγες σταγόνες από το Huile Scintillante αρκούν!
  2. Perfect Hair? Για μαλλιά καθαρά και υγιή, πρέπει σε κάθε λούσιμο να περνάς 2 χέρια σαμπουάν. Το πρώτο προσφέρει καθαρισμό και το δεύτερο αφήνει στα μαλλιά τα ευεργετικά συστατικά του σαμπουάν. Ιδανική θερμοκρασία για το λούσιμο είναι το χλιαρό – ζεστό νερό και όχι το καυτό, το οποίο καταστρέφει το χρώμα της τρίχας και αφαιρεί τη φυσική της υγρασία. Μετά το λούσιμο ολοκληρώνουμε το ξέβγαλμα με κρύο νερό για να θωρακίσουμε την τρίχα και να της δώσουμε φυσική λάμψη και υγεία.
  3. Bad hair day? Η λύση βρίσκεται σε ένα μπουκάλι Mythic Oil…και μια μπλούζα με ντεκολτέ!Μαλλιά με θρέψη, λάμψη, απαλότητα…το μυστικό κρύβεται στη μάσκα μαλλιών. Χρησιμοπιήστε τη 1-2 φορές την εβδομάδα, προσέχοντας ωστόσο να μην την εφαρμόζεις στις ρίζες.
  4. Rebel Hair? Για τέλειο ξεμπέρδεμα, αφήνουμε τα μαλλιά μας να στεγνώσουν ελαφρώς, εφαρμόζουμε spray ξεμπερδέματος και στη συνέχεια τα χτενίζουμε. Οι ίνες της τρίχας μετά το λούσιμο είναι πιο μαλακές από την υγρασία, και έτσι πιο επιρρεπείς στο σπάσιμο και την ψαλίδα.

Tags

#hair