Ακαταμάχητο ίσιο: το κλασικό στυλ για τα μαλλιά εξακολουθεί να αποτελεί trend που συναντάμε σε όλες τις fashion μητροπόλεις του κόσμου. Από το Παρίσι ως τη Νέα Υόρκη και από το Μιλάνο ως το Ρίο και τις ασιατικές μεγαλουπόλεις τα ίσια ή ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, πιασμένα ή ελεύθερα, συναντώνται παντού. Ωστόσο, η λεπτομέρεια που μεταμορφώνει το all-time classic look σε απόλυτα σύγχρονο είναι η γεωμετρικά ίσια, ξεκάθαρη, μεγάλη χωρίστρα στο πλάι..

Για τις πιο επαναστάτριες η χωρίστρα παίρνει θέση στη μέση του κεφαλιού και δίνει στην εμφάνισή σας μια πιο Boho διάθεση. Αυτό άλλωστε δεν υπήρξε το απόλυτο σήμα κατατεθέν του “κοριτσιού του Μάη”;  Χτένισμα εύκολο, απλό, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με την κίνησή του αρκεί να είναι τέλεια λείο και λαμπερό.

Απόλυτο όπλο μας γι’αυτό το μοναδικό SteamPod! Αντί για θερμότητα που αδυνατίζει την τρίχα και φθείρει την υγιή όψη των μαλλιών, το επαναστατικό σίδερο ισιώματος χρησιμοποιεί συνεχή και υψηλή ροή ατμού και λειαίνει τα μαλλιά εύκολα και γρήγορα! Όταν μάλιστα συνδυάζεται με την ειδικά σχεδιασμένη κρέμα λείανσης και προστατευτικό serum, ο ατμός του Steampod ενεργοποιεί τη σύνθεσή τους  και μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά τους στο εσωτερικό της τρίχας. Τα μαλλιά αποκτούν εκπληκτική λάμψη έχουν φυσική κίνηση ενώ το απόλυτα λείο αποτέλεσμα πραγματικά διαρκεί. Too good to be true? Όχι αν σκεφτεί κανείς ότι για την επαναστατική καινοτομία ένωσαν τις δυνάμεις τους δύο κολοσσοί: η LOréal Professionnel παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών και η Rowenta expert στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές.

Το SteamPod διατίθεται στα κομμωτήρια ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο μοντέλο σε limited edition!Τι καλύτερο για το καλοκαίρι μας;

Tags

#hair