Από τη δεκαετία του 1960, η Redken, η εταιρία που εμπιστευόμαστε, ηγείται στην επιστήμη των πρωτεϊνών, προσφέροντας λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τις ανάγκες των καταναλωτών της. Συνεχίζοντας αυτή την κληρονομιά, τα προϊόντα περιποίησης της Redken παρουσιάζουν την νέα, αναβαθμισμένη γενιά προιόντων για την φροντίδα των μαλλιών. Οι 3 πολυβραβευμένες, κορυφαίες σειρές, απέκτησαν το ΝΕΟ Σύμπλοκο Πρωτεϊνών RCT-Protein Complex (RCT-Root, Core, Tips). Η οικογένειες των All Soft, Extreme και Color Extend Magnetics διαθέτουν πλέον το επαναστατικό αυτό νέο συστατικό, το οποίο φροντίζει τα μαλλιά από τη ρίζα και τον πυρήνα μέχρι τις άκρες.

Το RCT Protein Complex είναι ένα έξυπνο, στοχευμένο σύστημα μεταφοράς πρωτεϊνών, το οποίο παρέχει την κατάλληλη θεραπεία σε κάθε επίπεδο των μαλλιών. Οι ρίζες τρέφονται χάρη στην πρωτεΐνη σόγιας που αναδομεί την τρίχα. Η αργινίνη παρέχει ενυδάτωση στον πυρήνα και το Sepicap βοηθά στην αποκατάσταση της εμφάνισης των ξηρών άκρων, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

“Συνεχίζοντας την παράδοση τόσων ετών, είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τις αναβαθμισμένες συνθέσεις περιποίησης των μαλλιών με το νέο μας RCT-Protein Complex, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες μας να διατηρούν τα μαλλιά τους στην καλύτερη δυνατή μορφή, μεγιστοποιώντας την απαλότητα, τη δύναμη και τη ζωντάνια”(Shane Wolf, Γενικός Διευθυντής της Redken 5th Avenue).

Κάθε μία από αυτές τις τρεις best-seller σειρές περιποίησης έχει επιπλέον μια νέα προσθήκη, τη νέα Mega Mask. Μια νέα Μάσκα μοναδικού σχεδιασμού με 2 διαφορετικές συνθέσεις: Μάσκα η οποία παρέχει έντονη περιποίηση και ένα Extender που παρέχει συγκεκριμένα, εξατομικευμένα οφέλη που διαρκούν μέχρι και 3 λουσίματα!

Με όλα αυτά τα συστατικά και την τεχνολογία της Redken, τα μαλλιά παραμένουν υγιή, όμορφα και δυνατά, ιδίως τώρα το καλοκαίρι που το έχουμε ακόμα πιο πολύ ανάγκη!

Tags

#hair