Ανακάλυψε τον τρόπο να επιβραδύνεις τη γήρανση!

Βρίσκεσαι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή κάθε γυναίκας, όπου παρατηρείς αλλαγές στο προσωπό σου. Γραμμές έκφρασης, λίγο βαθύτερες ρυτίδες, απώλεια ελαστικότητας και λάμψης. Τη νύχτα τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται και επανορθώνουν τις βλάβες τους, είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για να τα ενισχύσεις. Καινοτόμες συνθέσεις και τεχνολογίες καθιερώνουν διαφορετικές συνήθειες το βράδυ!

Hydra Beauty Micro Serum, Chanel: Oρός που βασίζεται σε μια επαναστατική τεχνολογία! Mικρο-σταγονίδια περιέχουν εκχύλισμα καμέλιας. Σε απόλυτη συνάφεια με το δέρμα, τα μικρο-σταγονίδια ενώνονται με το δέρμα, απελευθερώνοντας το πολύτιμο εκχύλισμα τους για συνεχή ενυδάτωση και για έντονη επίδραση. Η πρωτοφανής υφή του Micro Serum Hydra Beauty της Chanel προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία αισθήσεων!

Skin Caviar Essence-In-Lotion, La Praire: Το χαβιάρι αποκτά νέα μορφή προσφέροντας τα ευεργετικά του οφέλη σε αυτή τη Lotion. Αποτελεί το πρώτο βήμα της φροντίδας μας μετά τον καθαρισμό και ενισχύει τις αντιγηραντικές ιδιότητες των προϊόντων!

New Dimension Sculpt – Glow Mask, Estee Lauder: Με τεχνολογία shaping και προηγμένο σύμπλεγμα προκολλαγόνου, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και λάμψη. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα για 5′ και αφαιρέστε αφήνοντας μια λεπτή στρώση να δράσει όλο το βράδυ. Προϊόν που ισορροπεί με επιτυχία ανάμεσα στην κρέμα νύχτας και τη μάσκα. Προσφέρει τα οφέλη της βραδινής φροντίδας διατηρώντας ελαφριά υφή!

Prodigy Nuit, Helena Rubinstein: Μια καλή κρέμα νύχτας συμβάλλει στη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων καθώς και στην βραδινή ενυδάτωση. Η σωστή βραδινή φροντίδα δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασική ανάγκη! Η έλλειψη ύπνου δυσκολεύει τα πράγματα αφού μπορεί να προκαλέσει αύξηση της αφυδάτωσης μέχρι και 30%!

Slow Age – Vichy: Το μυστικό για μια νεανική όψη. Πρωτοποριακή φόρμουλα, ολοκαίνουργιο προϊόν, συνδυάζει προβιοτικό Bifidus, αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας Baicalin καθώς και ιαματικό μεταλλικό νερό. Αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης ενώ τονώνει και επαναφέρει τη λάμψη από τις πρώτες εφαρμογές!

Tags

#beauty