Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου DFitness καταστήματος στην Ελλάδα την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο Παλαιό Φάληρο, παρουσία πολλών επωνύμων από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού. Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο κ. Anton Danilov.

Με ‘καταγωγή’ από τη Ουκρανία, το activewear brand DFitness ξεκίνησε την πορεία του το 2015, ως μία αναλαμπή έμπνευσης για τη δημιουργία άνετων αλλά εντυπωσιακών ρούχων για την άθληση. Εκ τότε, η εταιρία έχει αγαπηθεί από το κοινό κι έχει αποκτήσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτήν τη στιγμή, η μάρκα DFitness έχει 180 συνεργάτες σε 28 χώρες ενώ το πρώτο κατάστημα της Ελλάδας, που εδράζεται στην οδό Τρίτωνος 55 στο Παλαιό Φάληρο, αποτελεί το 47ο κατάστημα της εταιρίας.

O λόγος που κάνει τα DFitness τόσο ξεχωριστά έγκειται στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τα εντυπωσιακά σχέδια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε συλλογής. Συγκεκριμένα, τα ρούχα της συλλογής DFitness κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας Ιταλικά υφάσματα lycrasoft τα οποία είναι ραμμένα με αντιβακτηριδιακές ελαστικές κλωστές, αποτελώντας έτσι τον απόλυτο σύμμαχο για τη σύγχρονη γυναίκα του αθλείται. Παράλληλα, τα νεανικά μοτίβα και τα έντονα χρώματα που βρίσκει κανείς στα ελαστικά κολάν, σορτς και tshirts της συλλογής τραβούν όλα τα βλέμματα.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο online shop DFitness

καθώς και στο νέο κατάστημα που βρίσκεται Τρίτωνος 55, Π. Φάληρο.

Tags

#news