Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Aura Botanica της Kérastase συνδυάζει την πολυτέλεια με τη φυσικότητα και προσφέρει αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Το well-being και το naturality σαν τρόπος ζωής αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα trends παγκοσμίως. Η σύγχρονη γυναίκα αναζητά την πολυτέλεια μέσα από προϊόντα που περιέχουν τα πιο σπάνια φυσικά συστατικά.

Η Kérastase συνώνυμη της πολυτέλειας στην περιποίηση των μαλλιών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας δημιούργησε τη νέα σειρά Aura Botanica, την 1η σειρά περιποίησης μαλλιών με έως και 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη, χωρίς parabens. Η σειρά παντρεύει τη δύναμη της φύσης με την πολυτέλεια και την αποτελεσματικότητα που χαρίζει από το 1964 η Kérastase προσφέροντας μοναδική θρέψη και ενυδάτωση, ανεπανάληπτη λάμψη, προστασία από το φριζάρισμα και υπέροχο άγγιγμα στα μαλλιά. Πολύτιμα έλaια Argan από το Μαρόκο και καρύδας από τα νησιά Σαμόα, εκχειλισμένα από τα χέρια των γυναικών που ζουν στις περιοχές αυτές, εξασφαλίζουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης.

Τα προϊόντα της σειράς είναι:

1. Απαλό αρωματικό σαμπουάν Bain Micellaire

2. Aρωματικός ορός σε μορφή ελαίου Concentre Essentiel 3. Κοντίσιονερ για βαθιά θρέψη Soin Fondamental 4. Διφασικό ενυδατικό έλαιο σε σπρέϊ Essence d’Eclat.

Η σειρά διατίθεται στα κομμωτήρια.

Tags

#hair