Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Το σπίτι είναι ο πιο προσωπικός μας χώρος. Το να δημιουργήσετε έναν χώρο με προσωπικότητα δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει να αποπνέει θαλπωρή και να ξυπνά τα πιο θετικά συναισθήματα. Χαρίστε στους καλεσμένους σας ένα ταξίδι μαγικό! Ένα ταξίδι δωματίου, σε μικρούς ή μεγάλους χώρους, στο φως της ημέρας ή λουσμένο με τ’ αστέρια της νύχτας. Ζεστασιά, λάμψη, δώρα κάτω από το δέντρο…ένα παραμύθι.

Σε ένα festive τραπέζι, σημασία έχει το concept που στοχεύει στη δημιουργία της πιο cosy γιορτινής εμπειρίας. Αντικείμενα με χαρακτήρα φέρνουν το γιορινό τραπέζι σε πρώτο πλάνο.

Η πολυτέλεια απορρέει από τα υλικά – το γυμνό ξύλο, τα φίνα κρύσταλλα, τα σερβίτσια πορσελάνης, τα ασημένια ή χρυσά μαχαιροπίρουνα και τη φύση τέλος με τη μαγική δύναμη της, να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Το δέντρο δεσπόζει πάντα κοντά στο τραπέζι ενώνοντας νοητά το εσωτερικό του σπιτιού με το χιονισμένο περιβάλλον. Εστιάστε στη σύνθεση μιας συνολικής εμπειρίας, δημιουργείστε με αγάπη, με στυλ, υιοθετώντας στοιχεία από το περιβάλλον.