Μετά από 20 χρόνια πρωτοποριακής φροντίδας που προσφέρει περισσότερα από μία απλή ενυδάτωση, το 2018 η Biotherm σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής: η Aquasource προσφέρει τόσο εντατική και τόσο αναζωογονητική ενυδάτωση που χαρίζει άμεσα φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. Το μυστικό πίσω από τα δύο νέα προϊόντα: το Medicinal Aura Leaf ενισχυμένο με την επανορθωτική δύναμη του Life Plankton™, ένα μοναδικό συστατικό στην καλλυντική βιομηχανία – κοσμετολογία.

Το θρυλικό ενυδατικό προϊόν της Biotherm εδώ και 20 χρόνια. Η νέα σύνθεση και η μοναδική υφή gel προσφέρουν αναζωογονητική δράση και ισχυρότερη, ορατή αποτελεσματικότητα στη λάμψη.

Νέα Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel: Το θρυλικό ενυδατικό προϊόν της Biotherm εδώ και 20 χρόνια. Η νέα σύνθεση και η μοναδική υφή gel προσφέρουν αναζωογονητική δράση και ισχυρότερη, ορατή αποτελεσματικότητα στη λάμψη.

Νέα Aquasource Aura Concentrate: Διφασική σύνθεση για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα που αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Περιέχει 10 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Medicinal Aura Leaf για γρήγορη, εντατική δράση στην ενυδάτωση και τη λάμψη.