Το 2018, η Biotherm παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που αξιοποιεί τη φυσική αποτοξινωτική δύναμη του εκχυλίσματος φύκους Chlorella, για να προστατεύει την επιδερμίδα και να την επανορθώνει στη διάρκεια της νύχτας, την Skin Oxygen Restoring Overnight Care. Η Biotherm κατανοεί ότι οι γυναίκες που ζουν στην πόλη εκτίθενται σε περισσότερες καθημερινές επιθέσεις, όπως η ρύπανση και οι υπεριώδεις ακτίνες. Ειδικά σχεδιασμένη για τη γυναίκα που θέλει να αποτοξινώνει την επιδερμίδα της, η νέα Skin Oxygen Restoring Overnight Care της δίνει τη δυνατότητα να επανορθώνει την επιδερμίδα της στη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.

Σαν 8ωρη πνοή καθαρού αέρα, η Skin Oxygen Restoring Overnight Care προσφέρει στην επιδερμίδα ένα νυχτερινό καταφύγιο από τις επιθέσεις της ζωής στην πόλη. Μόλις ακουμπήσετε στο μαξιλάρι,η επιδερμίδα μπαίνει σε λειτουργία αποτοξινωτικής επανόρθωσης. Η επιδερμίδα ξυπνά φρέσκια το πρωί, χάρη σε ένα καινοτόμο συνδυασμό συστατικών:

Η αποτοξινωτική δύναμη το εκχυλίσματος φύκους Chlorella: γνωστό ως το “φύκος που αναπνέει”, έχει τη μοναδική ικανότητα να παράγει το βάρος του σε καθαρό οξυγόνο. Η σύνθεση προσφέρει στην επιδερμίδα που ζει στην πόλη προστασία για τις φθορές που σχετίζονται με τη ρύπανση. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία, πιο καθαρή και λαμπερή.

Το υαλουρονικό οξύ, ένα από τα φυσικά συστατικά του δέρματος, ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να επανορθώνεται. 1% Life Plankton: το ευεργετικό συστατικό που ανακαλύφθηκε από τον Δρ.Jos Jullien το 1952 εξακολουθεί να βρίσκεται στην καρδιά της ιστορίας της Biotherm. Η επιδερμίδα προστατεύεται από τη φθορά που προκαλούν οι επιθέσεις της αστικής μόλυνσης.

Η ιστορία του ξεκινά σε ένα από τα πιο προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης: στα γαλλικά Πυρηναία. Σε ένα θαυματουργό σημείο όπου κατέφευγαν οι Ρωμαίοι πολεμιστές, για να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τις μάχες. Το 1952, ένας στρατιωτικός γιατρός, ο Δρ.Jos Jullien που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση της ιδανικής θεραπείας, έλυσε το μυστήριο που έκρυβε η ιαματική πηγή. Ήταν ένα μοναδικό ζωντανό συστατικό:LifePlankton™. Για να αναδημιουργήσει τις εκπληκτικές φυσικές συνθήκες της ιαματικής πηγής, η Biotherm ανέπτυξε μια υπερσύγχρονη διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται FermogenesisTM και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση LifePlankton™ απ’ ό,τι στο φυσικό περιβάλλον του συστατικού.