Ξεχάστε το look που είχατε ως τώρα στις βλεφαρίδες σας. Μοναδική, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία της μάσκαρα. Παιχνιδιάρικη και τολμηρή, αρνείται να ακολουθήσει τους κανόνες του κλασικού μακιγιάζ: η MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER συνδυάζει ένα επαναστατικό απλικατέρ με μια αποκλειστική σύνθεση για μέγιστη ανάδειξη των καμπύλων στις βλεφαρίδες. Πείτε αντίο στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες: Από σήμερα, όλη τη δουλειά την κάνει η μάσκαρα.

Διπλός σχεδιασμός, διπλά ακαταμάχητες καμπύλες. Διαθέτοντας δύο διαφορετικές πλευρές, το απλικατέρ ικανοποιεί κάθε επιθυμία: Από τη μία, η στρογγυλεμένη πλευρά με το μαύρο βουρτσάκι αφήνει τη σύνθεση πάνω στις βλεφαρίδες και δίνει όγκο. Από την άλλη πλευρά, μια ροζ χτένα ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει προκλητικές καμπύλες.

Μήκος, ανόρθωση, καμπύλες. Η σύνθεση ντύνει τις βλεφαρίδες και τις κάνει να αψηφούν τους νόμους τις βαρύτητας καθώς στεγνώνει. Άμεσα, η πυκνή υφή χαρίζει απίστευτο όγκο που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με κάθε πέρασμα. Τέλος, η αποκλειστική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με τρία φυτικά εκχυλίσματα – έλαιο καρύδας, φύλλα καρυδιάς και έλαιο μπαμπού – για να θρέφει τις βλεφαρίδες και να τις αφήνει απαλές, ελαστικές και λαμπερές – οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας.

Διατίθεται σε τρεις εξαιρετικά εντυπωσιακές αποχρώσεις για τολμηρές καμπύλες και όγκο.

No 1 Rebellious Black No 2 Fearless Brown No 3 Mischievous Violet