Η Kiehls Since 1851 εγκαινιάζει τη γιορτινή περίοδο με 5 limited edition προϊόντα που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την artist του Λονδίνου Kate Moross και ένα γιορτινό Advent calendar. Μέσα από αυτήν τη συλλογή, η Kiehls και η Kate Moross εκφράζουν την αμοιβαία αγάπη τους για την τέχνη, διακοσμώντας τις πανέμορφες, καλαίσθητες συσκευασίες της Kiehls. Η Crème de Corps, η Crème de Corps Whipped και η Ultra Facial Cream επιστρέφουν λοιπόν σε limited edition για τις φετινές εορτές, ενώ για πρώτη φορά, η Kiehls προσθέτει στην εορταστική αυτή συλλογή το βραβευμένο Midnight Recovery Concentrate και το Butterstick Lip Treatment.

Η φαντασία και η δημιουργικότητα της Kate είναι πραγματικά ανεξάντλητες. Αυτή η συλλογή είναι εορταστική, είναι ξεχωριστή, σου φτιάχνει τη διάθεση –είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα προϊόντα”, δήλωσε η Senior Vice President, Global Creative Maria Gustafson της Kiehls Since 1851. “Είναι η μεγαλύτερή μας συλλογή μέχρι σήμερα, και περιλαμβάνει σχέδια άκρως γιορτινά. Είναι αδύνατον να αντισταθείς –θες να την κάνεις δική σου!”

Η Kate Moross, artist με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι γνωστή κυρίως για τη δυναμικότητα των χρωμάτων και των γραφιστικών επεξεργασιών που χρησιμοποιεί –στοιχεία από τα οποία γεννήθηκε μια εντελώς διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση. Μεταφέροντας τη μοναδική της αισθητική, η Kate καθιερώθηκε σαν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες νεαρές καλλιτέχνιδες στον κόσμο!