Ο Δημήτρη Κονδύλης εκτός από φίλος μου, που ξέρει όλα μου τα μυστικά και όλα μου τα φανερά είναι και ο δημιουργός του κουτιού – The Box. Του πιο cozy κομμωτηρίου του κέντρου. Τον λέω δημιουργό γιατί είναι άνθρωπος της πράξης, της δημιουργίας και αυτό του το εκτιμώ απόλυτα. Το όνομα του μαγαζιού είναι ένας συνδυασμός της περιοχής με το χώρο. Αν και φαίνεται μικρό δεν είναι. Με έντονη vintage διάθεση και retro στοιχεία στην industrial αισθητική του, το “κουτί μου” (το θεωρώ σπίτι μου πια) είναι αθεράπευτα φιλικό και η ώρα που θα περάσετε εκεί θα σας μείνει αξέχαστη με τις φοβερές μουσικές που θα ακούσετε και τα πιο ζεστά χαμόγελα που θα δείτε.

Στο The Box κουρεύει ο Δημήτρης και είναι απόλυτα δοσμένος σε αυτό που κάνει. Ξέρει τι ταιριάζει στον καθένα μελετώντας το πρόσωπο και το στυλ του. Εκτός από μεγάλο ταλέντο είναι απίστευτος άνθρωπος στα δύσκολα και στα εύκολα. Ένας όμορφος άνθρωπος. Δύσκολο στις μέρες μας. Ότι και να κάνει ο Δημήτρης, του βάζει ψυχή…την δική του. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!

Το φοβερό team συμπληρώνει η Ελένη. Ένα πολλά υποσχόμενο πλάσμα, σε ότι αφορά τα μαλλιά αλλά και την μόδα που της αρέσει πάρα πολύ! Γνωρίζει καλά όλες τις νέες τάσεις. Ένα γλυκό και ευγενικό πλάσμα, πάντα πρόθυμη να σας ακούσει! Έχει αδυναμία στο Λονδίνο ( στα ταξίδια γενικά) και μια πολύ ιδιαίτερη άποψη για την ζωή! Ευχαριστώ πολύ Ελένη!

Η Δήμητρα (Μήτσο την λέω εγώ!). Η ευαίσθητη Δήμητρα που θα σε κάνει να γελάς με το έξυπνο χιούμορ της. Να της ζητήσετε να σας πει μια μαντινάδα, από αυτές που σκαρφίζεται η ίδια πριν σας ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για τα προϊόντα και τα οφέλη τους. Πολύτιμες συμβουλές. Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα!

Τέλος ο Έριον. Ο front man του συγκροτήματος Mondecai. Ο μουσικός της παρέας. Μυστηριώδης και ήρεμος πάντα. Νομίζεις πως μόλις επέστρεψε από world tour και το μαγαζί θα γεμίσει από groupies… Αν σας λούσει σίγουρα θα κλείσετε τα μάτια και θα γίνετε μέρος του ονείρου , για λίγο. Ευχαριστώ πολύ Έριον!
Λέτε η επιτυχία να είναι τυχαία;

The BOX, Θησέως 7- 9, Σύνταγμα, Τηλ.: 2103215553

“The BOX” hair studio

Tags

#hair