Home Access All ArtsCinema The Revenant of Men – Leonardo DiCaprio!

The Revenant of Men – Leonardo DiCaprio!

by gstq team

“ Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος με όλους όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να πάρω το Oscar αλλά για να είμαι ειλικρινής, κάνω αυτή τη δουλειά επειδή την αγαπώ, όχι για να κερδίζω βραβεία.”

Αληθινή ιστορία: Σε μία αποστολή στην αχαρτογράφητη άγρια φύση της Αμερικής, ο εξερευνητής Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, θεωρώντας τον νεκρό. Βαρύτατα τραυματισμένος      υπομένει δυσκολίες καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του John Fitzgerald (Tom Hardy)! Με οδηγό τη δύναμη της θέλησης του και την αγάπη του για την Ιθαγενή γυναίκα του και το γιο τους, αρνείται να υποκύψει…Εξαιρετικός, απόλυτα τσαλακωμένος σε βαθμό που δεν αναγνωρίζεται ο Leonardo DiCaprio δικαίως κέρδισε το Oscar. Ένας ρόλος με απίστευτες δυσκολίες και απαιτήσεις που ξεδιπλώνεται κάτω από άγριες συνθήκες γυρισμάτων.

Η συγκλονιστική φωτογραφία (σε φυσικό φως!) σου κόβει την αναπνοή και δείχνει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος που μπορεί να νικήσει ακόμα και τον θάνατο.

You may also like