Η Molly Goddard είναι η δημιουργός των υπέροχων girly flashy Tutu! Η κλασσική ομορφιά έρχεται σε σύγκρουση με την αστείρευτη φαντασία της. Το αποτέλεσμα με τις μοντέρνες γραμμές και το απίθανο mix & match που προτείνει, μας φέρνει σε αμηχανία, βλέποντας τις σιλουέτες με τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς υφασμάτων και τα έντονα χρώματα. Η εκκεντρικότητα αναβαθμίζει το στυλ και ανανεώνει την καθημερινότητα μας. Το 2016 κέρδισε το Βρετανικό βραβείο Μόδας  –  Ανερχόμενο ταλέντο! Colour your routine outside the lines!

Μη προσπαθείτε πολύ να διαλέξετε ρούχα και παπούτσια. Οι πιο κομψοί άνθρωποι στον κόσμο δείχνουν σαν να μην προσπάθησαν καθόλου. Τα τολμηρά χρώματα στα παπούτσια είναι από μόνα τους τάση αυτό το καλοκαίρι. Έξυπνοι, μη αναμενόμενοι χρωματικοί συνδυασμοί και funky λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Τα φτηνά παπούτσια είναι ο χειρότερος τρόπος για να κάνουμε οικονομία. Η εποχή επιβάλλει όλα τα χρώματα της. Βάλτε στην άκρη τον όποιο συντηρητισμό και ενδώστε στο πνεύμα της τάσης… ήρθε η άνοιξη, χρωματίστε τις μέρες σας με αισιοδοξία!

The Secret: Angel Muse, Mugler κυκλοφόρησε το 2016. Aρωματοποιός του αρώματος είναι o Quentin Bisch. Η κορυφή έχει νότες γκρειπ φρουτ, πασπαλισμένες με ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες αναβλύζουν φουντούκι, σαντιγύ και τριαντάφυλλο ενώ οι νότες της βάσης ισορροπούν ανάμεσα στο vetiver και το πατσουλί.