Φως και μπουκέτα λουλουδιών από ζωηρά χρώματα, με αρώματα που μυρίζουν… από το πρωί μια τέλεια μέρα!

Χωρίς το φυσικό φως δεν θα είμασταν υγιείς. Το φυσικό φως επηρεάζει ευεργετικά τον οργανισμό μας με πολλούς τρόπους. Μας αδυνατίζει, ρυθμίζει το βιολογικό μας ρολόι, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και επιδρά θετικά στην ψυχολογία μας. Το φως μας προσφέρεται απλόχερα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για τη διαθεσή μας από ένα φωτεινό σπίτι και ένα βάζο γεμάτο λουλούδια.

Τα λουλούδια επιδρούν θετικά στα συναισθήματα, στη διάθεση και στη μνήμη. Έρευνα μάλιστα έδειξε ότι οι άνθρωποι που είχαν φυτά ή λουλούδια στον χώρο τους, ένιωθαν λιγότερο πόνο, άγχος ή κούραση και έτειναν να διατηρούν πιο θετική και αιδιόδοξη στάση!

Αν το καλοκαίρι είχε σχήμα θα ήταν κύκλος με χρώματα. O κύκλος συμβολίζει τη ζωή, την πληρότητα… Ότι μας ευχαριστεί έχει “καμπύλες”, ο ήλιος, οι αμμουδιές, η θάλασσα με τα κύμματα, το διάφανο νερό, τα νόστιμα φρούτα, η πανσέληνος, και τέλος η περιστροφή της γης γύρω απο τον ήλιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Διαχρονικό σχήμα σε αντικείμενα που κάνουν την ανατροπή.

Τα λουλούδια είναι σαν τον έρωτα, προσθέτουν περισσότερη ομορφιά στη ζωή. Δίνουν μια ιδιαίτερη απόχρωση στα ηλιοβασιλέματα και κάνουν τον νυχτερινό αέρα να μυρίζει καλύτερα.