Η φιλοσοφία του ζεν μας διδάσκει πως η αυτοσυγκέντρωση αποτελεί τη βασική πηγή του εσωτερικού διαφωτισμού και της σοφίας. Πρόκειται για ιαπωνική λέξη με κινέζικη ετυμολογία,
που σημαίνει αυτοσυγκέντρωση ή διαλογισμός που οδηγεί σε ενόραση. Ολοκληρωτική ενδοσκόπηση στα ενδόμυχα της ύπαρξης η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομματι του κόσμου. Σύμφωνα με αυτό, η απόλυτη γνώση του εαυτού μας ταυτίζεται με την ουσία της πνευματικότητας. Ο άνθρωπος και κάθε στοιχείο που απαρτίζει τον κόσμο είναι ένα. Ακόμα και το πιο μικρό λουλούδι συμπυκνώνει όλο το μυστήριο του σύμπαντος.
Το δόγμα του Βούδα εισβάλλει και στη διακόσμηση. Η πνευματικότητα εκφράζεται στο σπίτι με την απουσία κάθε υπερβολής, με καθίσματα και στρώματα κάτω στο πάτωμα, ωστε να έρθουμε πιο κοντά στη γη και τη αναζήτηση της βαθύτερης αλήθεια του εαυτού μας. Φυσικά υλικά, άσπρο μαύρο και γήινοι τόνοι, μίνιμαλ γραμμές στα έπιπλα. Ιδιαίτερα αρώματα, τρεχούμενο νερό και ένα μικρό δεντράκι φέρνουν τη φύση εντός. Το καλοκαίρι περισσότερο από ποτέ είναι ευκαιρία να ανακαλύψουμε την απόλυτη χαλάρωση. Υιοθετήστε το στυλ.